Wendy's oliebollen hebben glitter en glamour
Wendy Knubben geeft haar oliebollen elk jaar een extra portie glitter en glamour.
'Welkom in mijn domein', zei Wendy Knubben toen ik haar Hollandse Gebaksraam in klauterde voor een kijkje in de keuken. Reden: een verhaal voor kermismagazine De Komeet over haar nieuwste creatie: de
La Brûlée, dé ster in Wendy's kraam op dit moment.
Dubai bol
Elk jaar komt Wendy met een nieuwe hippe creatie die lekker én social-mediageniek is. Vorig jaar was de Dubai bol niet aan te slepen, eerder stonden mensen in de rij voor de Martini Pornstar bol, de Esma bol en de Ready to Rumble (met rum).
Drietrapsraket
En nu dus de La Brûlée. Krokante karamel, luchtig deeg en een romige crème brûlée: een drietrapsraket van een oliebol. Het interview en de fotoshoot gingen even tussendoor, want de klanten bleven komen - en allemaal wilden ze die La Brûlée wel eens proeven.
Vier keer per jaar oud en nieuw
Voor Wendy is dit de mooiste tijd van het jaar. 'Ik leef helemaal toe naar oud en nieuw. De leukste week van het jaar. De gezelligheid, de sfeer en al die mensen aan mijn kraam die wat lekkers komen halen. Ja hoor, van mij mag het wel vier keer per jaar oud en nieuw zijn.'

Een greep uit mijn verhalen, stemproducties en overige klussen voor leuke mensen...











